محبوبه صابر در گفتگو با خبرنگار مهر، بابیان اینکه ۹۵ درصد از ابلاغهای قضائی در استان سمنان الکترونیکی است، ابراز داشت: با توجه به این امر طی دو سال متوالی استان سمنان توانست رتبه اول کشوری را به خود اختصاص دهد.
وی ضمن بیان اینکه ابلاغ قضائی الکترونیکی سبب صرفهجویی در زمان، هزینهها و نیروی انسانی میشود، افزود: ابلاغ الکترونیکی قضائی (سامانه ثنا) گامی مهم در کاهش مراجعه مردم و جلب رضایت اربابرجوع محسوب میشود که تاکنون موفقیتهای خوبی را نیز به همراه داشته است.
معاون فناوری و اطلاعات دادگستری کل استان سمنان بابیان اینکه اجرای طرح دادرسی الکترونیکی اقدامی مناسب از سوی دستگاه قضائی است، ابراز داشت: با اعمال این رویه علاوه بر جلوگیری از مفقودی و جعل و سوءاستفاده از اوراق قضائی، روند رسیدگی به پروندهها را افزایش میدهد.
راه اندازی ۴ دفتر خدمات قضایی جدید در دستور کار
صابر از فعالیت شش دفتر خدمات الکترونیک قضائی در شهرستان دامغان خبر داد و تصریح کرد: با توجه به حجم ورودی پروندهها به دادگستریها، دادسراهای عمومی و انقلاب و شوراهای حل اختلاف دفاتر خدمات الکترونیک قضائی این تعداد دفتر در سطح استان سمنان افتتاحشده است.
وی بابیان اینکه در آینده نزدیک چهار دفتر جدید خدمات الکترونیک قضائی در استان سمنان راهاندازی میشود، افزود: با افتتاح این دفاتر تعداد دفاتر خدمات الکترونیک قضائی استان به ۱۰ مورد افزایش خواهد یافت.
معاون فناوری و اطلاعات دادگستری کل استان سمنان اضافه کرد: یکی از مهمترین مزایای افتتاح دفاتر خدمات الکترونیک قضائی این است که هر فردی میتواند از هر نقطه دادخواست و شکایت خود را به دستگاه قضائی ارائه دهد و این در کاهش مراجعهکنندگان و در تردد شهری و بینشهری و بحث تکریم اربابرجوع و اطاله دادرسی تأثیر فراوان دارد.
نظر شما